ONLINE ZEN Vás zve na kouzelný jógový pobyt na Kůlně!

Dopřejte si nezapomenutelný jógový víkend v nádherném prostředí Moravského krasu v Penzionu Kůlna Jedovnice s lektorkami z ONLINE ZENu, Nikou Vojkůvkou a Klárkou Valčíkovou.

Tento pobyt se uskuteční v termínu 15.-17.11.2024 v místě, kde se v naprostém soukromí a se vším komfortem staneme součástí divoké přírody Moravského krasu.

Během víkendu, který je tématicky zaměřen na rozproudění energie zklidnění naší mysli, se společně vydáme na kouzelnou jógovou cestu, která nám v klidném prostředí Penzionu Kůlna pomůže setřást podzimní únavu a postupně nastartovat tělo i mysl tak, abychom zimní období přestáli pokud možno v klidu, ve zdraví a pohodě.

Jógový PROGRAM

Pátek
17:00 - 18:00 Jemná flow na otevření srdce a mysli

Sobota
07:00 - 07:15 Pranayama (dechové techniky)
07:30 - 08:30 Ranní vinyasa flow na rozproudění energie
11:00 - 12:00 Hatha jóga na podporu detoxikace
18:00 - 19:00 Vedená relaxace

Neděle
07:00 - 07:15 Pranayama (dechové techniky)
07:30 - 08:30 Vinyasa flow na probuzení síly
11:00 - 12:00 Hatha jóga na celkové protažení a uvolnění

* menší změny v programu vyhrazeny

O LEKTORKÁCH

Nika Vojkůvka a Klára Valčíková jsou certifikované lektorky jógy a gravid jógy, maminky a kamarádky, které spojilo otevření jógového studia ve Slavičíně v roce 2021. Od té doby neustále pracují na posouvání vlastní jógové praxe i zkvalitňování svých lekcí, které mimo jógové pobyty v ČR i v zahraničí pravidelně vedou ve Slavičíně a Valašských Kloboukách. Společně založili a provozují úspěšnou platformu www.onlinezen.cz, na které nabízí 20 minutové online lekce jógy a se kterou vyhráli 16. ročník startupové soutěže Můj první milion.

Nika Vojkůvka

Klára Valčíková

CENA 7200 Kč ZAHRNUJE:

  • exkluzivní pronájem celého penzionu

  • ubytování na 2 noci v krásných 2-4 lůžkových pokojích

  • plná penze (vynikající kuchyně samozřejmostí!)

  • bohatý jógový program: 5 tématických lekcí jógy na podporu detoxikace organismu, 2x ranní pranayama a meditační večer

  • volný vstup do finské sauny a horké koupací kádě ve vybraném čase (3 hodiny denně)

V penzionu je k dispozici pouze 7 krásných útulných pokojů, takže tento pobyt je ideálně pro ty z vás, kteří preferujete pohodlí, individuální přístup, klid a soukromí. Přednost bude dána dvojicím až čtveřicím, které budou společně na pokoji.

REZERVACE

Závazné rezervace prosíme potvrďte co nejdříve na email info@onlinezen.cz nebo na tel. čísle 603 577 848. V případě nenaplnění min kapacity pobytu 14 osob se pobyt neuskuteční, tak neváhejte a hlaste se!

Více informací o lektorkách a lekce jógy s Nikou a Klárou online zdarma najdete na www.onlinezen.cz. Pro fotografie z našeho minulého pobytu klikněte SEM.